Altay Basket - KK Zadar
Thursday, 26 September 2013

Košarkaški klub Zadar odigrao je pripremnu utakmicu u Biogradu protiv ruskog kluba Altay Basket. Zadrani su upisali pobjedu rezultatom 91-72, a neizostvana je bila i podrška navjernijih navijača.

 

 
Malonogometni turnir
Thursday, 08 August 2013


U Petak 09.08.2013. se igra uzvratna utakmica „Jadera – Malonogometne lige“; MNK Ploča – UN Tornado. Na žalost u prvoj utakmici naši momci su zbog sumnjivih odluka sudaca, te pritiska gostujuće publike koja je bila višestruko brojnija izgubili 3:2. Idemo sada svi skupa po pobjedu na Ploču! Skupljamo se u petak, u 19:30h kod caffe bara „Šiljo“ na Bulevaru (Čekaonica). Dođite sa što više automobila i ostalih prijevozni sredstava, zbog što lakše organizacije. Poruku proslijedite dalje! 1965
 
Oluja 1995
Monday, 05 August 2013
Opširnije...
 
Ljetno radno vrijeme Udruge
Monday, 24 June 2013
Cijenjeni posjetitelji stranice, navijači Zadra i pripadnici Tornada, obavještavamo Vas da je ljetno radno vrijeme Udruge navijača Tornado svaki petak, i to u vremenu od 20h do 22h. U tom vremenu u Udruzi navijača možete nabaviti navijačke rekvizite, a kupnjom rekvizita pomažete radu Udruge. Informacije o artiklima nalaze se na stranici u kategoriji " Tornado shop".
 
Novi rekviziti
Thursday, 06 June 2013
Stigli su novi rekviziti u " Tornado shop ". Od danas je dostupna nova verzija popularne majice " Zadar originals", svoj omiljeni rekvizit sada možete nabaviti i u bijeloj boji. 
To nije sve, osim nove verzije "originalsa", Udruga navijača Tornado je radi velike potražnje, izradila još jednu  seriju crnih majici " Za Hrvatsku i Zadar svoj ". Osim toga, u Udruzi navijača možete nabaviti majicu " Zadar originals " standarne plave boje. Dodajmo informaciju kako su dostupni i ženski modeli majici " Zadar originals ".
Dostupne veličine majica su: "Zadar originals" bijele : S, M, L, XL, XXL
                             "Zadar originals" plave  : S, M, L, XL 
                             "Za Hrvatsku i zadar svoj" crne: S, M, L, XL 
Ženski model majici dostupan je samo za " Zadar originals " verziju bijele boje i to u veličinama: S, M 

Svoj primjerak možete nabaviti u Udruzi navijača Tornado sutra (petak) od 20h. Cijena svake majice je 70 kuna.
 
 
Sjećanje na Krešu
Saturday, 25 May 2013
Opširnije...
 
Obavijest
Friday, 24 May 2013
Stigla je nova serija "Zadar originals" majica! Svoju možete preuzeti večeras, u Udruzi navijača Tornado Zadar od 20:00h po cijeni od 70 kn.
Raspoložive su sve veličine (S,M,L,XL,XXL) 

 
KK Zadar-KK Cedevita, 19.5.2013.
Monday, 20 May 2013

Velika pobjeda košarkaša Zadra u borbi za finale u prvenstvu Hrvatske. Naši košarkaški savladali su ekipu Cedevite rezultatom 79:74, napravivši veliki korak ka finalu. Sljedeću utakmicu Zadar gostuje u Zagrebu te ukoliko pobijedi biti će direktno plasiran u finale. Polufinalna serija se igra na dvije, a finalna na tri pobjede. U slučaju da Zadar uđe u finale, neće imati prednost domaćeg terena. Košarkaši Zadra su tijekom cijele utakmice protiv Cedevite imali gromoglasnu podršku " Tornada ". Svakom novom utakmicom, pobjedom, sve većom borbenošću i zalaganjem ove ekipe, stvara se zadovoljstvo kod navijača. Šaljemo poruku košarkašima Zadra da nastave sa ovakvim igrama i napominjemo da je navijačima upravo najvažnija borba na terenu, trud i zalaganje. U srijedu je već novi ispit za naše košarkaše u uzvratnoj utakmici protiv Cedevite, a mi smo tu da im pružimo adekvatnu podršku. Dodajemo i video koji prikazuje dijelić atmosfere sa jučerašnje utakmice.

    

  
KK Zadar-KK Cedevita
Saturday, 18 May 2013
Udruga navijača " Tornado " poziva sve pripadnike Tornada, navijače i simaptizere košarkaškog kluba " Zadar " da svojim dolaskom na sutrašnju utakmicu uveličaju pobjedu Zadra u borbi za trofej prvenstva Hrvatske. Udruga navijača vas poziva na "Tornadovu" tribinu da budemo dodatan vjetar u leđa ovoj ekipi kojoj je svaki dodatni glas sa tribine motiv više za pobjedu. Stoga, bez puno priče i razmišljanja, vidimo se na tribini. 1965
 
 
Novosti iz "Tornado shopa"
Wednesday, 15 May 2013
U prodaji je majica "Zadar originals". Majicu možete kupiti u petak, 17.05. u Udruzi navijača "Tornado" od 20h. Cijena majice je 70 kuna. Dostupne su sve veličine ( S, M, L, XL, XXL )

 
KK Zadar - KK Alkar, 11.05. 2013.
Sunday, 12 May 2013
Opširnije...
 
Sjećanje na Romea Santinija
Friday, 10 May 2013

Prije točno 5 godina napustio nas je poznati zadarski kantautor Romeo Santini. Romeo nikada nije zaboravljen i zauvijek će ostati u srcima građana grada Zadra. S ponosom pamtimo i pjevamo njegov poznati hit "kamena Dalmacija". Romea ćemo se nastaviti sjećati kroz njegove pjesme, a naša srca neće nikada napustiti.

 

ROMEO SANTINI 10.5.2008-10.5.2013. 

 

 
KK ZADAR-KK Alkar, 11.5.2013.
Friday, 10 May 2013
 Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 20h. Tornado vas poziva da i na ovoj utakmici podržimo naše momke i damo im dodatan vjetar u leđa u borbi za bolju poziciju prije doigravanja.Uskoro kreće i doigravanje te je ovim momcima potrebna adekvatna podrška s tribine.Zato smo mi tu da im to osiguramo, stoga se vidimo sutra na "Tornadovoj" tribini.


 
Obavijest
Thursday, 09 May 2013
Zbog tehničkih poteškoća internetske stranice nisu ažurirane.Internetske stranice ponovno započinju sa svojim radom, te vam za početak donosimo zaostale izvještaje.
 
Kvarner-Zadar
Thursday, 09 May 2013
 
Vaterpolo
Thursday, 09 May 2013
 
KK Zadar-KK Split
Thursday, 09 May 2013
 
KK Alkar-KK Zadar
Thursday, 09 May 2013
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 20 - 38 od 247
Themes and Templates by dezinedepot